KOZAN’DA CADDELERE YAĞMURLA BİRLİKTE HİZMET YAĞIYOR

KOZAN’DA CADDELERE YAĞMURLA BİRLİKTE HİZMET YAĞIYOR

Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde, Kozan’ın önemli arterlerinden biri olan `Andıl Caddesi`nin bir bölümü sıcak asfalt ile kaplanacak.

Mesai kavramı ve hava koşulu gözetmeksizin Kozanlı vatandaşların istek ve görüşleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Andıl Caddesinin Cumhuriyet Mahallesinden geçen kısmında yenileme çalışmalarına başladı.  Yağmura rağmen hummalı bir çalışma yürüten ekipler çalışmaların startını stadyum kavşağından verdi. Toplam uzunluğu2 kmolan Andıl Caddesinin Cumhuriyet Mahallesinde kalan 330 metrelik bölümünün sıcak asfalt ile kaplandıktan sonra parke kilit taşı kaldırım yapılacağı bildirildi.

Şehrin en işlek caddelerinden biri olmasına rağmen uzun yıllar bakımsız kalan Andıl Caddesinde bir süre önce çevre yolu ve stadyum kavşağı arasında ki 300 metrelik kısımda sıcak asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanmıştı. Hava koşullarının müsaade ettiği ölçüde çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağı bildirildi.